JanisFarm

JanisFarm bestrijkt de markt van de Michelin Sterren restaurants en de consumenten markt.

Waar staat JanisFarm voor

  • Gezondheid staat helemaal vooraan
  • Smaak en kleur
  • Respect voor de natuur
  • Eerlijkheid
  • Kwaliteit

Neen tegen chemische toevoeging. 100 natuurlijk; organisch of conventioneel.

De missie van JanisFarm
JanisFarm streeft ernaar om lekkere en gezonde kwaliteitsproducten in Europa  beschikbaar te maken. Door onze manier van werken zijn de reeds bestaande klanten overtuigd van de heilzame werking, smaak en kwaliteit van al onze producten. Prijzen zijn voor ons achterliggend want wij betalen zelf eerlijke prijzen aan onze leveranciers van de basisproducten. Een aanpak die werkt, want onze producten hebben via sterrenrestaurants en via de klein- en groothandel hun weg naar jullie gevonden.

De visie van JanisFarm
JanisFarm wil natuurlijk geteelde producten op de markt brengen die voldoen aan de strengste vereisten voor teeltwijze, oorsprong, smaak en kwaliteit. Onze bessen zijn honderd procent afkomstig uit de bosrijke en moerasachtige gebieden van verschillende Baltische staten. Hun smaak is dan ook echt uniek.

We ijveren ervoor de sappen te behoeden van additieven , bewaarmiddelen of water . De sappen bestaan uit honderd procent natuurlijk gewonnen bessen . Dit maakt dat ze een zeer intense smaak hebben en , indien je ze wil drinken , ze beter aanlengt met water . Oorspronkelijk is het de bedoeling om deze sappen te verwerken

Meer informatie over JanisFarm vindt u op www.janisfarm.com

JanisFarm bij PASSION Holds Impressions

Tel: 076 – 532 2742
JanisFarm.nl